Een fiscaal-juridische basis

Kropff & Partners werd in 1987 opgericht door fiscaal-jurist Hans Kropff. Het kantoor richtte zich op de fiscaal-juridische advisering van bedrijven, instellingen, zelfstandig beroepsbeoefenaars en particulieren. Met succes. Relaties uit het hele land vonden de weg naar Zutphen en werden gericht geadviseerd over uiteenlopende vraagstukken op het gebied van bedrijfsovername, koop- en verkoop, pensioen, schenking en erfenis. Daarbij onderscheidde Kropff & Parters zich met haar innovatieve werkwijze: de maximale belastingbesparing realiseren zonder de fiscus tegen de haren in te strijken.

In de loop der jaren werd de roep van relaties steeds groter om voor hen ook de accountancy-werkzaamheden uit te voeren. Kropff & Partners verbreedde zich en zag dat de nieuwe tak in een duidelijke behoefte voorzag. Ons kantoor is een gerenommeerde speler in de fiscaliteit en de accountancy en onze twee disciplines vormen een sterke twee-eenheid.
Bij Kropff & Partners werken meerdere specialisten die uitblinken in vakmanschap, sociale en communicatieve vaardigheden.

Algemene Voorwaarden   > Klachtenregeling   

> Klokkenluidersregeling    > Privacyreglement

Dienstverlening

  • Analyseren van de informatie en een aanvullende bespreking met cliënten.

  • Advisering bij overnames.

  • Inrichting van de administratieve organisatie.

  • Maatwerk in dienstverlening.